fbpx

Verzekeringen van NV schade

Onze verzekeringen en dienstverlening

Werkt u voor een bedrijf in de metaal en techniek- of automotive-branche? Dan meldt uw werkgever u aan voor een WIA-werknemersverzekering. Dat is zo afgesproken in de cao. Wordt u ziek of om een andere reden arbeidsongeschikt? Met onze verzekeringen krijgt u dan vaak een aanvulling op uw inkomen. En u krijgt gratis hulp en ondersteuning van een persoonlijke contactpersoon en onafhankelijke experts.

Een uitkering van de WIA-werknemersverzekering berekenen we met het loon tot het maximale sociale verzekeringsloon. In 2023 is dit € 66.956. Verdient u meer? Dan kunt u uw werkgever vragen om een aanvullende verzekering af te sluiten: de WIA-excedentverzekering of de WIA-excedentverzekering Top.

Als u ziek of arbeidsongeschikt bent, kunt u met veel vragen zitten. Over bijvoorbeeld uw inkomen, maar ook over wetten en regels waar u mee te maken heeft. Dan is het prettig om een vast contactpersoon met kennis van zaken te hebben. Een onafhankelijk contactpersoon waar u uw verhaal, onzekerheden en vragen aan kwijt kunt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag op weg.

Wilt u meer informatie?

WIA-werknemersverzekering

Meer informatie over de WIA-werknemersverzekering.

WIA-excedentverzekering Top

Meer informatie over WIA-excedentverzekering Top

WIA-excedentverzekering

Meer informatie over de WIA-excedentverzekering.

Hoe helpt NV schade?

Meer informatie over onze dienstverlening.