fbpx

Welkom bij NV schade

Wij zijn dé verzekeraar bij arbeidsongeschiktheid voor de metaal en techniek- en automotive-branche. We helpen werkgevers en werknemers die met arbeidsongeschiktheid te maken hebben weer op weg. Met een uitkering, maar ook met deskundig advies. U vindt hier hoe we u kunnen helpen en hoe onze verzekeringen werken.

Werknemer

Verzekeringen van NV schade

Werkt u voor een bedrijf in de metaal en techniek- of automotive-branche? Dan meldt uw werkgever u aan voor een WIA-werknemersverzekering. Dat is zo afgesproken in de cao. Wordt u ziek of om een andere reden arbeidsongeschikt? Met onze verzekeringen krijgt u dan vaak een aanvulling op uw loon.

Naar onderwerp
Werknemer

WIA-werknemers­verzekering

Wat is een WIA-werknemersverzekering? Wat kost het? Wanneer krijgt u een uitkering? Lees alle informatie die u nodig heeft.

Naar onderwerp
Werknemer

Hoe zit het met mijn inkomen?

De eerste twee jaar dat u niet kunt werken, betaalt uw werkgever uw loon door. Hoe dit daarna gaat, leest u op deze pagina.

Naar onderwerp

Voor de tijd dat ik ziek werd heb ik er nooit over nagedacht dat ik ooit nog eens arbeidsongeschikt kon worden. Toen ik thuis kwam te zitten was ik bijna 50. Ik dacht: “Oh jee, probeer nu maar eens werk te zoeken…

Jan de Baat

Op deze manier wordt er aan arbeidsongeschikte mensen hoop gegeven dat ze toch nog bij kunnen dragen in de maatschappij en dat ze, ondanks alle uitdagingen, toch nog iets van hun leven kunnen maken.

Babbou Manneh
Werknemer

Een uitkering aanvragen

Hoe vraagt u een uitkering aan als u niet of minder kunt werken.

Werknemer

Informatie & tips

Bent u arbeidsongeschikt? Mogelijk heeft u wat aan onze tips!

Werknemer

Bereken uw inkomen

Benieuwd wat uw inkomen is als u door ziekte niet meer kunt werken?