fbpx

Verzekeringen van NV schade

Onze verzekeringen en dienstverlening

Bent u werkgever in de metaal en techniek- of automotive-branche? Dan zit u niet te wachten op allerlei uitzoekwerk en kosten bij arbeidsongeschiktheid. Daarom meldt u uw werknemers aan voor een WIA-werknemersverzekering. Dat is afgesproken in de cao. Met onze verzekeringen krijgt uw werknemer in veel gevallen een aanvulling op het inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. En beiden krijgt u advies van onze gespecialiseerde medewerkers.

Een uitkering van de WIA-werknemersverzekering berekenen we met het loon tot het maximale sociale verzekeringsloon. In 2023 is dat € 66.956. Verdient uw werknemer meer? Dan kunt u voor uw werknemer een aanvullende verzekering afsluiten: de WIA-excedentverzekering of de WIA-excedentverzekering Top. Bent u eigenrisicodrager voor de WGA? Dan kunt u zich verzekeren met de WGA-basisverzekering. Op deze website vertellen we meer over onze verzekeringen.

Is uw werknemer ziek of arbeidsongeschikt? Dan krijgt u opeens met allerlei verschillende instanties (zoals UWV), wetten en regels te maken. We helpen u daarom graag. Heeft u vragen over uw rechten of plichten? U kunt bij onze medewerkers terecht. Natuurlijk blijven we ook in beeld als uw werknemer (nog) niet kan werken of niet meer binnen uw bedrijf kan terugkomen. Wij staan altijd voor u klaar.

WIA-werknemersverzekering

Meer informatie over de WIA-werknemersverzekering.

WIA-excedentverzekering Top

Meer informatie over de WIA-werknemersverzekering Top.

WIA-excedentverzekering

Meer informatie over de WIA-excedentverzekering.

WGA-basisverzekering

Meer informatie over de WGA-basisverzekering.