fbpx

Over NV schade

Over NV schade

Wij zijn opgericht door werkgevers- en werknemersorganisaties uit de metaal en techniek- of automotive-branche en zijn daarmee de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar voor werkgevers en werknemers in de deze branche. Werknemers die bij een werkgever binnen deze branche werken zijn dan ook standaard, via hun werkgever, bij ons verzekerd. Dat is afgesproken in de cao.

421827 Werknemers
39373 Werkgevers
8305 Uitkeringen

Bij arbeidsongeschiktheid zorgen wij vaak voor een aanvulling op het inkomen met onze verzekeringen. Maar we zijn er niet alleen om de grootste gevolgen voor uw inkomen te verzachten. We helpen u ook weer op weg. Dit doen we door te helpen bij vragen over het inkomen, rechten en plichten. Maar ook door u te begeleiden terug naar werk, naar een opleiding, ervaringsplek of een nieuwe baan.

Sinds 1994 helpen wij werknemers en werkgevers op weg bij arbeidsongeschiktheid. Wij hebben géén winstoogmerk. Als wij geld overhouden, verlagen we de premie of zorgen we voor een betere dekking.

Benieuwd hoeveel verzekerden wij hebben? Of hoeveel mensen we helpen met een uitkering? Hieronder zijn de aantallen van het afgelopen jaar te zien.

Extra informatie