fbpx

Mijn NV schade voor Administratiekantoren

Onlangs hebben wij een nieuwe variant van Mijn NV schade gelanceerd: Mijn NV schade voor administratiekantoren. Binnen Mijn NV schade voor werkgevers had u altijd al de mogelijkheid om een extra gebruiker aan te maken voor bijvoorbeeld de persoon die uw administratie doet, maar uit de feedback die wij hebben ontvangen bleek dat er behoefte was meer.

Daarom hebben wij Mijn NV schade voor administratiekantoren ontwikkeld. Voor deze nieuwe omgeving kan uw administrateur zich met eigen gegevens inloggen en heeft hij daar een overzicht van alle NV schade-klanten waar hij de administratie voor doet. Op deze manier kan hij met één gebruikersnaam en wachtwoord wisselen tussen meerdere werkgevers.

In het filmpje geven wij u een rondleiding door Mijn NV schade voor administratiekantoren.