fbpx

Klanttevredenheid

Onze keurmerken

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en begrijpen wat wij doen. Elk jaar toetsen onafhankelijke stichtingen hoe klantgericht NV schade is. Tijdens deze keuringen moeten we laten zien of onze informatie duidelijk is en onze dienstverlening voldoet aan de gestelde eisen. Sinds 2019 hebben wij met onze dienstverlening Gouden Oor – Niveau 1 behaald en behouden.

  • Stichting Gouden Oor

    Sinds 2019 hebben we ook de Gouden Oor Erkenning. Een onafhankelijke stichting heeft getoetst of wij goed luisteren naar onze klanten en feedback gebruiken om steeds beter te worden. We zijn trots dat we een van de weinige bedrijven zijn die het Gouden Oor mogen voeren.
  • Klanttevredenheidsonderzoek & verbeteracties

    Het klanttevredenheidsonderzoek (KTO) van 2020 heeft uitgewezen dat onze klanten tevreden zijn. Werknemers beoordelen ons met een 8,2 en werkgevers met een 8,0. Wilt u meer weten over hoe ze ons beoordelen? Bekijk dan de samenvatting resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek 2022. Bekijk in dat document de onderzoeksopzet, de resultaten en de verbeteracties voor het huidige jaar naar aanleiding van het KTO.
  • Hoe kunt u bijdragen aan een beter NV schade?

    We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom willen we steeds blijven verbeteren. We toetsen dit met een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek (KTO) en een klantpanel. Wilt u meewerken aan ons klantpanel? Of heeft u opmerkingen of suggesties hoe we beter kunnen worden? Laat het ons weten via info@nvschade-mt.nl.