fbpx

Kerst en gezelligheid naar keuze!

Kies hieronder daarom jouw persoonlijke kerstattentie, die in het teken staat van ‘samenzijn en gezelligheid’. Direct hieronder staan uitklapvelden die iets meer informatie (incl. afbeelding) over ieder geschenk geven. Onderaan deze pagina vind je het formulier waar je jouw keuze door kunt geven. Geef jouw keuze uiterlijk 12 december 2021 aan ons door!

Let op: mocht het gekozen kerstgeschenk op de afbeelding niet leverbaar zijn dan kijken we naar een andere variant die ongeveer hetzelfde is. Het kan dus zijn dat het uiteindelijke geschenk anders is dan op de afbeelding.

Overzicht Kerstgeschenken

 • Geschenk #1 - Gourmetstel

  Het meest ‘originele’ kerstgeschenk is toch wel het gourmetstel. Misschien is jouw huidige gourmetstel echt aan vervanging toe of heb je er gewoon nog geen één. Hoe dan ook, als je over gezelligheid hebt, dan heb je het over gourmetten.

  Bekijk voorbeeld

 • Geschenk #2 - Fondueset

  Net zo immens populair als het gourmetstel is, natuurlijk, de klassieke fondueset. Je mag zelf bepalen of je hem met kaas of chocola wilt gebruiken, maar één ding is zeker: je favoriete etenswaar wordt nog lekkerder als je hem in deze fondueset doopt.

  Bekijk voorbeeld

 • Geschenk #3 - Pizzarette

  De Italiaanse variant van een oudhollandse traditie. Salami of tonno, het maakt niet uit! Beleg samen met familie en/of vrienden je eigen kleine pizza en leg deze gedurende de avond in de Pizzarette terwijl je heerlijk lang tafelt met een glas Italiaanse wijn.

  Bekijk voorbeeld

 • Geschenk #4 - Vuurkorf

  Er zijn weinig dingen gezelliger dan met je met een groep mensen buiten rondom een vuurkorf te verzamelen. Als je deze vuurkorf in huist haalt, zou jij er met Oud en Nieuw zomaar warm bij kunnen staan.  En we doen er ook gelijk wat hout bij!

  Bekijk voorbeeld

 • Geschenk #5 - Luxe Wijnkoeler

  Vind jij die koude feestdagen helemaal niks en vind je de warme zomer veel gezelliger? Ook daar is aan gedacht! Met deze luxe wijnkoeler, die tevens fungeert als tafeltje, houd jij al jouw drankjes in de zomer koel. Gezelligheid bij 30 graden, laten we maar zeggen.

  Bekijk voorbeeld

 • Geschenk #6 - Spelletjespakket

  De wereld van spelletjes is veel groter dan alleen Monopoly! Daarom stellen wij een leuk spelletjespakket samen, zodat jij je geliefden ook eens kan verslaan in een nieuw spel. Geef in het opmerkingenveld aan welke spellen jij graag wilt hebben, zo krijg je geen dubbele spellen.

  Bekijk voorbeeld

 • Geschenk #7 - Verrassingskerstpakket

  Heb jij keuzestress of heb jij een ander beeld bij gezelligheid dan de gegeven opties? Dan geven we je de optie voor een ‘gewoon’ kerstpakket. Het is nog even de vraag wat er dan allemaal in terecht komt, maar is dat niet altijd de verrassing van een kerstpakket?

 • Geschenk #8 - Schenking Goed Doel

  Kerst draait om het geven aan anderen. Daarom geven we tussen al deze geschenken voor jezelf iedereen ook de optie om de waarde van het kerstpakket te schenken aan een goed doel naar keuze. Je kan de keuze voor jouw goede doel doorgeven in het opmerkingenveld.

Geef hier jouw voorkeur door!

Kerstpakket 2021
Naam
Naam
Ik wil graag het volgende kerstpakket ontvangen...